Študijski predmeti

PRVA IN DRUGA STOPNJA
 
TRETJA STOPNJA
Koncept zgodovine, kraljestva, pravičnosti, opravičenja in odrešenja v Stari in Novi zavezi
 
DUHOVNO IZPOPOLNJEVANJE
Duhovnost v Svetem pismu in cerkvenih očetih

Izdajatelj: Eksegeza.net

Odgovorni urednik in lastnik eksegeza.net: Izr. prof. dr. Maksimilijan Matjaž

Kontakt: Slovenska ulica 17, 2000 Maribor, Slovenija

Elektronska pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Oblikovna zasnova in izvedba: Rok Mihelič

Elekstronska pošta (spletna stran, oblikovne in tehnične rešitve): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Fotografije: Samo Skralovnik (osebna), Ana Pišek (v glavi predstavitve spletne strani), splet in ostali avtorji.

 

Splošni pogoji uporabe spletnega portala eksegeza.net

Lastnik, skrbnik in upravitelj spletnega mesta in domene eksegeza.net je Izr. prof. Maksimilijan Matjaž, Slovenska ulica 17, 2000 Maribor, Slovenija. Spletno mesto predstavljajo vse strani in podstrani v okviru naslova eksegeza.net.

Uporabnik spletnega mesta je posameznik, ki obišče spletno stran na spletnem mestu eksegeza.net.

Uporabnik je zavezan k upoštevanju splošnih pogojev. Uporabnik z uporabo spletne strani eksegeza.net sprejema splošne pogoje in izjavlja, da je z njimi seznanjen ter da se z njimi strinja.

Avtorske in sorodne pravice

Vsebina, objavljena na spletnih straneh eksegeza.net, je v celoti in časovno neomejeno last eksegeza.net oziroma Izr. prof. dr. Maksimilijana Matjaža in je avtorsko zaščitena. V vsebino se poleg besedila štejejo tudi slikovno, avdio in video gradivo ter celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi.

Uporaba besedil, fotografij ali avdio-video materialov je dovoljena le pod naslednjimi pogoji:

  • iz besedila, fotografije ali avdio-video materiala mora biti razvidno avtorstvo ter spletno mesto objave izvirnika na strani eksegeza.net;
  • v tiskani izdaji besedila mora biti navedeno avtorstvo ter domena mesta objave eksegeza.net;

V kolikor uporabnik eksegezi.net posreduje kakršne koli materiale, na eksegeza.net v celoti, časovno in krajevno neomejeno prenaša materialne avtorske in sorodne pravice in dovoljuje uporabo ter objavo posredovanih materialov.

Eksegeza.net ne odgovarja za točnost, pravilnost, ažurnost podatkov in informacij, ki so objavljene na spletnem mestu in so jih posredovale tretje osebe ali ustanove.

Eksegeza.net ni odgovorna za kakršno koli škodo na strojni opremi uporabnikov, ki bi izvirala iz morebitnih tehničnih težav, prekinitve delovanja storitve ali drugih motenj (npr. računalniški virus, izpad električne energije, mehanične okvare, ipd.).

Spletno mesto eksegeza.net vsebuje tudi povezave na spletna mesta tretjih oseb. Eksegeza.net ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino na navedenih spletnih mestih oziroma straneh, prav tako ne odgovarja za vsebino spletnih strani, kamor vodijo povezave, prisotne na portalu eksegeza.net.

Eksegeza.net je zavezana k varovanju osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov. Eksegeza.net jamči, da bodo na internetu zbrani podatki namenjeni izključno uporabi Eksegeza.net za anonimno statistično analizo obiska strani.

Eksegeza.net bo s pridobljenimi podatki o uporabnikih ravnala v skladu z veljavno zakonodajo in navedenimi splošnimi pogoji.

Piškotki

Spletna stran Eksegeza.net za svoje delovanje uporablja piškotke (ang. cookies). Piškotki so majhne datoteke, ki se hranijo na napravi, s katero obiskovalec dostopa do spletne strani. Z njihovo pomočjo si lahko stran zapomni podatke o uporabniku ali nastavitve, ki si jih je obiskovalec izbral.

Na strani eksegeza.net uporabljamo lastne piškotke za upravljanje s stranjo ter za meritve obiskanosti spletne strani (uporabljeni piškotki izvirajo iz domene .eksegeza.net). Več o tem, kako delujejo piškotki za zbiranje statistike obiskanosti, si lahko preberete na spletni strani Google Analytics.

Kršitve

V primeru kakršnih koli kršitev obstoječe zakonodaje ali splošnih pogojev, sme eksegeza.net posredovane osebne podatke, vključno z IP naslovom, uporabiti z namenom preprečevanja prihodnjih kršitev in sanacije posledic kršitve.

Prepovedan je vsak poskus ali izvršitev nepooblaščenega spreminjanja, izbrisa, poškodovanja, povzročitve začasne ali trajne neuporabnosti podatkov na spletnem mestu. Prav tako je prepovedan vsak poskus ali izvršitev aktivnosti, da se mimo spletnega mesta nepooblaščeno dostopi do kakršnih koli drugih vsebin v okviru informacijskega sistema eksegeza.net.

Back to top