Študijski predmeti

PRVA IN DRUGA STOPNJA
 
TRETJA STOPNJA
Koncept zgodovine, kraljestva, pravičnosti, opravičenja in odrešenja v Stari in Novi zavezi
 
DUHOVNO IZPOPOLNJEVANJE
Duhovnost v Svetem pismu in cerkvenih očetih

Z velikim veseljem vabimo v letu Božje besede bralce Božje besede, člane bibličnih skupin, Biblične zaveze, Biblične šole in vse, ki imate radi Sveto pismo, na biblični romarski dan, ki ga bomo pod geslom »Tvoja beseda je luč na moji stezi« (Ps 119,105) obhajali v soboto, 21. marca, v Nazarjah.

Vabljeni ste, da se pripeljete s svojim prevozom do Mozirja oziroma do Nazarij. Tisti, ki bi želeli del poti prehoditi peš, se zberete ob 8.30 na parkirišču pred Mozirskim gajem. Do Nazarij je slaba ura lahke hoje po lepi sprehajalni poti ob Savinji. Ob 10.00 bosta v Kulturnem doma v Nazarjah dve predavanji (S. Skralovnik in M. Matjaž) o veličini Božje besede, ki vzpostavlja živi most med Bogom in človekom. Ob 12.00 bomo krenili proti samostanu, kjer bo ob 13.30 molitev z Božjo besedo, možnost za spoved in sv. maša v samostanski cerkvi, ki jo bo daroval p. Andrej Pollak. Po maši bo pogostitev ter možnost ogleda samostanske knjižnice ter obiska klariškega samostana.

Informacije in prijave po tel.: 051-254-836 ali e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Back to top