Študijski predmeti

PRVA IN DRUGA STOPNJA
 
TRETJA STOPNJA
Koncept zgodovine, kraljestva, pravičnosti, opravičenja in odrešenja v Stari in Novi zavezi
 
DUHOVNO IZPOPOLNJEVANJE
Duhovnost v Svetem pismu in cerkvenih očetih

Šola bo potekala enkrat na mesec, in sicer vsako četrto sredo v mesecu, od 17.00 do 19.30, pri Sv. Jožefu v Celju. Udeleženci bodo povabljeni k aktivnemu sodelovanju. Na koncu leta bo vsak prejel tudi certifikat šole o opravljenem seminarju.

Prvo srečanje bo v sredo 26. oktobra 2016, s pričetkom ob 17. uri. Srečanja bodo nato še: 23. novembra, 21. decembra (pozor, izjemoma tretja sreda!), 18. januarja (tudi to je tretja sreda :), 22. februarja, 22. marca, 26. aprila, 24. maja in 21. junija (tudi to je tretja sreda :).

Vsi zelo lepo povabljeni! Ne pričakuje se posebnega bibličnega predznanja, zadostuje želja po spoznavanju Božje besede in ljubezen do nje.

Prispevek znaša 20 € in se lahko poravna na uvodnem srečanju.

Priporoča se predhodna prijava na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

biblicna sola logo

Biblična šola Evangelii gaudium želi biti odgovor na spodbude papeža Frančiška, da bi živeli svojo vero v vsakdanjih korakih usmiljenja in ljubezni ter da bi ponovno odkrili Sveto pismo kot knjigo življenja, kot živo Besedo, ki je namenjena meni in lahko spreminja moje življenje.

Back to top